Spinder Stalinrichting

Wie Spinder zegt, zegt Spinder stalinrichting. Logisch, want al meer dan 30 jaar is Spinder een specialist op het terrein van stalinrichting.

Het bedrijf Spinder

Spinder is sinds 1973 een betrouwbare leverancier van stalinrichtingen. Tjip Spinder begon toen onder de naam Spinder Stalinrichting met de productie en verkoop van ligboxen en voerhekken. Het bedrijf is gevestigd in Friesland. Dankzij de kennis van de melkveehouderij kan het bedrijf u goed adviseren en voorzien van de juiste producten die tientalle jaren lang probleemloos functioneren. De stalinrichtingsconcepten van Spinder worden toegepast door melkveehouders gevestigd in heel Europa die vertrouwen op robuste kwaliteit en slimme oplossingen voor de allerdaagse bezigheden van de koe.

Spinder heeft vijf beloften die waargemaakt worden:

  • Comfort voor de koe – Een tevreden, gezonde koe in goede conditie presteert beter
  • Comfort voor de boer – Goed presterende koeien en dat bereiken met werk dat handig en veilig uitgevoerd kan worden
  • Made in Holland – Grote kennis zorgt voor hoge kwaliteit
  • Maatwerk – Spinder biedt ook maatwerk op basis van individuele klantvragen aan
  • Dichtbij en snelle service – Een netwerk van internationale dealers verkoopt, monteert en onderhoudt de Spinder producten; ook in uw regio

 

voor meer informatie kunt u kijken in de brochure van het bedrijf.

Stalinrichting moderne veehouderij

Dankzij de hoge kwaliteit van de producten heeft Spinder een toonaangevende positie bereikt, zowel op de Nederlandse markt als op vele export markten. In een gestaag groeiend aantal landen (ook buiten Europa) worden de kwaliteitsprodukten van Spinder toegepast. Kortom, zowel nationaal als internationaal is Spinder de producent van stalinrichtingen voor de moderne veehouderij.

Research

Spinder ontwikkelt zijn produkten in eigen bedrijf. Hierbij wordt nauw samengewerkt met deskundigen op het gebied van rundveehouderij zoals o.a. diverse proefboerderijen en praktijkscholen. Hierdoor kan Spinder snel reageren op vragen uit de markt. Ideeën uit de praktijk worden immers benut om de produkten te optimaliseren. En deze flexibele opstelling stelt Spinder in staat om snel en adequaat een oplossing te vinden voor ieder probleem. Ook het uwe.

Compleet assortiment

Spinder levert het meest functionele stalinrichtingsprogramma voor de rundveehouderij. Meer dan 2000 artikelen maken het mogelijk dat voor iedere stalsituatie, zowel nieuwbouw als renovatie, een pasklare oplossing kan worden gevonden. Zowel voor ligboxen als voerhekken en afscheidingshekken heeft Spinder het grootste assortiment. Ook op gebied van mestverwerking beschikt Spinder over die producten die het voor de veehouder mogelijk maken schoner en hygiënischer te produceren.

Spinder producten

 

Vernieuwingen in de veehouderij

Meer en meer zal er door de veehouders de komende jaren gestreefd worden naar het optimaliseren van hun rendement. Door te komen met sterk innoverende produkten wil Spinder meedenken met de moderne veehouder die wil werken aan een optimale bedrijfsvoering.

Comfort en veiligheid

Dieren die zich beter voelen, presteren beter. Daarom betekent komfort voor Spinder veel meer dan alleen gemak. Zo zorgen onze produkten voor een goed stalklimaat waarbij optimale gelegenheid tot rust, voedering en beweging leiden tot betere resultaten. Dit hogere rendement is natuurlijk een van de belangrijkste faktoren in een moderne en efficiënte rundveehouderij.
Voor Spinder betekent het ontwerpen op comfort en veiligheid dan ook een van de grootste prioriteiten.

Bekijk hier het volledige Spinder Stalinrichting programma

Wij zijn uw Spinder Stalinrichting dealer in Groningen

Spinder Stalinrichting zijn in Noord Nederland, provincie Groningen, te koop bij John Breider Mechanisatie.

Interesse in de Spinder Stalinrichting?
Neem nu contact op App nu je vraag


Hoe werkt het Whatsappen?

Spinder voordelen

 Wie Spinder zegt, zegt stalinrichting!
 Al meer dan 30 jaar ervaring
 Specialist op het gebied van stalinrichting
 Moderne veehouders werken met Spinder