Uw mechanisatiepartner

Uw mechanisatiepartner John Breider Mechanisatie is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in verkoop en onderhoud van tractoren, landbouwmachines en grondverzetmachines. Door flexibiliteit, geschoold en gemotiveerd personeel, gerenommeerde merken, kennis en ervaring hebben we alles in huis om een goede en betrouwbare zakenpartner te zijn.

over_ons1over_ons2

Verkoop en onderhoud van tractoren en machines

John Breider mechanisatie is een familiebedrijf, gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van tractoren en machines in de agrarische sector. Ruim 12,5 jaar geleden startte John Breider met de onderneming, waar ook vader Willem werkzaam is. U kunt rekenen op een persoonlijke en professionele benadering door ons medewerkersteam. Dat bestaat uit 13 goed geschoolde en gemotiveerde jongens met de juiste kennis en ervaring in huis. Wij verkopen geen ‘nee’

brochure
 
 
 

Download nu onze brochure!

Download nu onze brochure! John Breider mechanisatie is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in verkoop en onderhoud van tractoren en machines, zowel in de agrarische sector als in de grondverzet.
Download brochure
 
 
 

John Breider Mechanisatie is uw CLAAS dealer

John Breider Mechanisatie is uw CLAAS dealer. Dit betekent dat John Breider Mechanisatie het volledige CLAAS programma levert. We leveren het gehele pakket CLAAS tractoren van grote tractoren tot aan smalspoor tractoren. Ook leveren we het hele pakket van CLAAS landbouwmachines van de CLAAS maaidorsers tot aan de CLAAS voederwinningstechnieken.

 
 
Lees meer over John Breider Mechanisatie als CLAAS dealer

Weten wat uw mechanisatiepartner John Breider voor u kan betekenen?
Neem contact op