SBG RTK gps systeem

1 oktober 2015

Vandaag afgeleverd een SBG RTK gps systeem aan Fam. Huizinga uit Loppersum.

De Viper 4 TWIN is het nieuwe topmodel sc herm van SBG / Raven. De Viper 4 TWIN is het eerste tastbare resultaat van de overname en samenwerking van SBG en Raven. Door het grote en overzichtelijke 12,1” beeldscherm bedient u gemakkelijk alle functies en heeft u altijd een perfect overzicht.

Of het nu gaat om trekkerbesturing of TWIN-werktuigbesturing, sectiebesturing of egaliseren, alle verschillende besturingen zijn volledig geïntegreerd in de Viper 4 TWIN. Met de Viper 4 TWIN kunnen zowel rechte lijnen, bochten als contouren worden gereden of combinaties daarvan. De Viper 4 TWIN beschikt verder over handige functies als het instellen van kopakkers met verschillende breedtes en het weergeven van de spuitsporen, eventueel zelfs met een afwijkende werkbreedte.

De Viper 4 TWIN heeft tal van extra opties, zoals een uitgebreide teeltregistratie, het vastleggen van hoogtekaarten en een speciale module om proefvelden aan te leggen of op raster te kunnen planten. Verder beschikt de Viper 4 TWIN standaard over twee GPS-antenne aansluitingen. Na activatie van de tweede antenne is de Viper 4 TWIN geschikt om gelijktijdig een trekker en een werktuig te besturen.

Viper-TWIN-SBG-low-resSBG

Zoekt u ook een SBG RTK gps systeem?
Neem contact op