Kaweco Mesttanken en bemesters

Het transporteren en uitbrengen van drijfmest verschilt sterk per streek. Of u nu in een heuvelachtige regio, op vlak land, met rundermest of biogassubstraten werkt en korte of lange intensieve werkdagen maakt; elke klant heeft zijn speciale eisen. De fabricage van KAWECO machines is op uw speciale wensen ingesteld.

Door onze flexibele productiemethode kunnen wij uw machine geheel naar uw wensen bouwen!
Van een simpel uitgevoerde 8.200 liter bemestertank tot hightech Double Twin Shift tank of 30.000 liter transport tank met monster- en wegings apparatuur.

PROFI SERIES

De PROFI serie bestaat uit verschillende typen die uitgevoerd zijn met vacuüm- of verdringerpompen. Van simpel tot hoog gespecificeerde tank, het is allemaal mogelijk binnen deze serie.

DOUBLE TWIN SHIFT TANKEN

De DOUBLE TWIN SHIFT is gericht op het injecteren van mest op uw land. De tanken hebben het draagvermogen van een tandem-assige tank en de wendbaarheid van een enkelasser. Ieder wiel heeft bovendien zijn eigen spoor waardoor het gewicht gelijkmatig verdeeld wordt.

TURBOTANKER SERIES

TURBOTANKEN zijn gericht op ondernemers die maximale capaciteit nodig hebben. Met de TURBO kraanarm kan met tot wel 15.000 l/min gevuld worden.

XERION SOLUTIONS

KAWECO biedt verschillende modellen speciaal gebouwd voor de CLAAS XERION. Met deze combinatie kunt u enorm veel werk verzetten, ook blijft uw tractor inzetbaar voor andere werkzaamheden.

TRANSPORTTANKEN

KAWECO heeft ook lijn met 3-assige transport tanken, die op maat gemaakt worden. De tank kan zo uitgevoerd worden dat u er op het land ook mee uit de voeten kan.

Bemesters

Naast een groot aanbod van mesttanken heeft Kaweco drie verschillende type bemesters. Door de jarenlange ervaring van Kaweco weet Kaweco de behoefte van de agrariër feilloos te vertalen in de perfecte bemester.

Bespreek uw wensen met onze vertegenwoordigers en uw dealer en discussieer over de mogelijkheden. Samen zullen we een oplossing vinden, die het beste bij uw bedrijfssituatie past, zodat u met de hoogste capaciteit en voor de laagste kosten per hectare kunt werken.

Kijk voor het complete assortiment Kaweco mesttanken op www.kaweco.com

Interesse in de Kaweco Mesttanken en bemesters?
Neem nu contact op App nu je vraag


Hoe werkt het Whatsappen?

Kaweco voordelen

 Nederlands prodrukt, van boer tot loonwerker
 Uniek double TwinShift
 Vullen tot wel 15 m³ /minuut!
 Leverbaar met NIR-sensor