Over CLAAS

CLAAS is in de loop der tijd uitgegroeid tot het toonaangevende landbouw A-merk in Europa. Het uitgebreide en indrukwekkende portfolio tractoren, hooibouwwerktuigen, landbouwmachines en oogstmachines is speciaal ontworpen om aan de behoeften van de moderne landbouw te voldoen.

CLAAS achtergrond - John Breider Mechanisatie GroningenCLAAS anno nu, landbouw 4.0 - John Breider Mechanisatie Groningen

Achtergrond

In 1913 richt August CLAAS het familiebedrijf CLAAS op vlakbij het Duitse Harsewinkel. In het begin richt men zich op de bouw van strobinders. Als snel volgt bouw van de eerste knopers, waarmee ook het eerste patent een feit is. In de loop der jaren bouwt August samen met zijn broers Franz jr. en Bernard het bedrijf verder uit tot een leverancier van landbouwtechniek van wereldformaat. Lees hier meer over de achtergrond van CLAAS.

Improving harvesting technology for the last 100 years

CLAAS heeft in meer dan 100 jaar pro actief bijgedragen aan het verbeteren en innoveren van oogsttechnologie en de landbouwtechnologie. Het landbouwmerk heeft ondertussen duizenden patenten en innovaties op naam staan.

Landbouw 4.0.

Het internet van de dingen is ook realiteit in de hedendaagse landbouw. De CLAAS tractoren en landbouwmachines verbeteren werkprocessen en verlichten de werkdruk van hun bestuurders. Men kijkt voortdurend naar kansen om de oogstprocessen te optimaliseren en efficiënter te maken. Het automatiseren van routinematige taken speelt hierin een belangrijke rol waarbij systemen zijn gebaseerd op een snelle machine-naar-machine communicatie en veilige data management. Landbouw 4.0 is te vinden in onze nieuwste machines.

Leveringsprogramma

We leveren een zeer gevarieerd en uitgebreid programma tractoren en landbouwmachines Het complete programma is hier te raadplegen. Hier vindt u meer informatie over onze landbouwmachines en hier over onze tractoren.

John Breider Mechanisatie uw CLAAS dealer

John Breider Mechanisatie is een full liner CLAAS dealer voor de provincie Groningen in Noord Nederland. Dit betekent dat John Breider Mechanisatie het volledige CLAAS programma levert.
 

Voordelen CLAAS in Groningen

  • John Breider Mechanisatie levert het volledige CLAAS programma
  • Gekwalificeerd CLAAS dealer met up-to-date CLAAS kennis en ervaring
  • Korte lijnen met importeur wat zorgt voor een efficiënte service en garantie
  • Centrale ligging in Groningen, goed bereikbaar voor Noord Nederland

 
 
Benieuwd wat CLAAS voor u kan betekenen?
Neem nu contact op