Allsetra track en trace kilometerregistratie

23 juni 2016

Allsetra track en trace / kilometerregistratie conform de eisen van de Belastingdienst, inclusief mobiele APP!.

Kilometerregistratie conform de eisen van de belastingdienst

De Belastingdienst eist dat bij kilometerregistratie het karakter zakelijk of privé aan iedere rit wordt toegekend. Het kilometerregistratie track en trace systeem van Allsetra zorgt ervoor dat uw kilometerregistratie direct op orde is. Via de Allsetra Portal & App of door een privé / zakelijk schakelaar in de auto te plaatsen, kan eenvoudig een karakter aan elke rit worden toegekend. Het is tevens mogelijk om een tijdsvenster in te stellen. Binnen deze periode worden alle ritten privé of zakelijk geregistreerd, afhankelijk waarop u het tijdsvenster heeft ingesteld.

Altijd en overal inzicht in uw voertuig(en) via Allsetra track en trace

Kilometerregistratie voor de belastingdienst betreft een track en trace systeem waar een abonnement op wordt geactiveerd. Via de Allsetra Portal & App heeft u naast de kilometerregistratie van uw ritten ook 24/7 inzicht in de actuele positie, actuele contactstatus en in het gebruik van uw voertuig.

Rapportages en onderhoudsmodule via track en trace

Via de Allsetra portal is het mogelijk om verschillende rapportages te downloaden in een excel of pdf-bestand van de kilometerregistratie dat voldoet aan de eisen die de belastingdienst stelt. Tevens is het mogelijk om een onderhoudsmodule in te schakelen, waarbij u een notificatie ontvangt indien uw bedrijfswagen aan een onderhoudsbeurt toe is.

Waarom kilometerregistratie van Allsetra?

  • Kilometerregistratie conform de eisen van de Belastingdienst
  • Geautomatiseerde kilometerregistratie met APP
  • Diverse rapportages mogelijk
  • Uitbreidbaar met rijstijlanalyse en diefstalbeveiliging
  • 24/7 Klantenservice
  • Uitstekend geschikt voor vlootbeheer wagenpark

 

Lees meer over Allsetra track en trace systemen.

Meer informatie over Allsetra track en trace?
Neem nu contact op