Pelikaanbak-kuilgrijper - Voorladertechniek.nl

Voorladertechniek
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Pelikaanbak - kuilgrijper
PFC SNR 1800/2000/2200/2400

Pelikaanbak - kuilgrijper met tanden is aangepast om te werken met de laders en laders wordt aangeduid m Al.. verzamelen van een deel van kuilvoer uit de mestfractie clamp, halfvloeibare, overbrengen van de baal, de gemengde bouwpuin opladen kreupelhout en vele andere werken en landbouwafval.
Robuuste en duurzame constructie van staal met een hoge sterkte en beschermende poedercoatlak zorgt voor een lange en veilig gebruik.
Hydraulische cilinders in het kader van onze technische aannames worden gekenmerkt door een hoog vermogen, waardoor adequate, betrouwbare breekgoed.
Volledige bakbodem maakt volledige collectie materiaal en beschermt tegen vallen tijdens transport.
Lepelblad is gemaakt van staal met een verhoogde sterkte, is bestand tegen slijtage.
Speciaal gevormde tanden uit hoogwaardig staal vergemakkelijken van de extractie van het materiaal, en aandrukmiddelen voor het duwen van de lepel.
Gegalvaniseerde pennen en bussen van C45 staal bestand tegen slijtage garanderen betrouwbaarheid.
Hydraulische slangen zijn op SONAROL gebracht enige Poolse producenten van componenten verzekering van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid kan bovendien worden aangepast aan individuele behoeften.
Het voordeel van de inrichting grote openingshoek van een verrijdbaar gestel dat de vrije lading van de paal tegen een wand mogelijk maakt.
Beschikbare breedte van 1,5 m, 1,8 m, 2,0 m, 2,2 m 2,4 m.
De standaard grijper łyżko - krokodil is voorzien van een montage euro, op aanvraag is er een mogelijkheid van het bevestigen van een tekst of andere type volgens behoeften van de klant.
John Breider mechanisatie
John Breider mechanisatie
Hoofdweg 137 9627PC Hellum The Netherlands
Tel: +31 (0) 598 - 43 20 07 info@johnbreiderhellum.com
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu